Gyakorlóiskolák Iskolaszövetsége
6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 8.

Telefon:
  • 06 62/ 546 084
  • 06 62/ 546 083
  • 06 62/ 546 303

*: kötelező mezőKüldjön üzenetet!

Tagáiskoláink e-mail címei:

• SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakközépiskola: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
  • SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ,
  • Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Gyakorló Ált. Iskolája, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
  • Szent István Egyetem Gyakorlóóvoda és Gyakorló Általános Iskol:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ,
  • Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Gyakorlóiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gyakorlóóvoda: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
  • Pécsi Tudományegyetem Deák Ferenc Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
  • Sz. Gyakorló Általános Iskola: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
  • Nyugat-magyarországi Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
  • NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ,
  • Nyíregyházi Főiskola Apáczai Csere János Gyakorló Ált. Isk. és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
  • ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskola: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges