Tagiskoláink

Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma

bővebb információ >

Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája

Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolája a jelenlegi keretek között közoktatási feladattal nyolc osztályos általános iskola, ahol a felsőoktatáshoz kapcsolódva tanárjelöltek gyakoroltatása folyik.  bővebb információ >

ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium és Kollégium

Az iskola 1955 óta látja el közoktatási és tanárképzési feladatait. bővebb információ >

ELTE Bárczi Gusztáv Gyakorló Általános Iskola

Iskolánk két tagozattal működik: tanulásban akadályozott és beszédsérült tanulók osztályaival, 1-8. osztályig. bővebb információ >

ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

A Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium a Eötvös Loránd Tudományegyetem gyakorlóintézménye, 1992 óta indít gimnáziumi osztályokat. bővebb információ >

ELTE Gyakorló Országos Pedagógiai Szakszolgálat

Intézményünkben – az országban egyedül - komplex szakértői tevékenység keretében végzett gyógypedagógiai pszichodiagnosztikai munka folyik: a köznevelési rendszerhez kapcsolódó egyéni esetkezelést, diagnosztikát végzünk gyermek-és felnőttkorú személyek körében. bővebb információ >

ELTE Gyakorló Óvoda

bővebb információ >

ELTE Gyakorló Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Intézményünk feladata a 0-7 éves életkorú, speciális nevelési igényű gyermekek ellátása. Az értelmileg akadályozott és beszédfogyatékos gyermekek óvodai nevelése-fejlesztése, a korai fejlesztés, gondozás és tanácsadás, a gyógypedagógus hallgatók gyakorlati képzése és a módszertani segítségadás. bővebb információ >

ELTE Gyertyánffy István Gyakorló Általános Iskola

Az 1869-ben alapított gyakorlóiskolánk kettős funkciójú. Közoktatási és a tanító-, valamint a tanárképzés gyakorlati képzési funkcióját látja el, pedagógiai és szakmai szempontból igen jól képzett, magas színvonalú nevelő-oktató munkát végző pedagógusokkal. bővebb információ >

ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium

Intézményünk a különösen tehetséges gyermekek további fejlesztését vállalja, amit igazolnak a tanulmányi versenyeken elért kiváló eredmények és a felsőoktatásba való magas felvételi arány. bővebb információ >