Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiumadebjgykk.png
 
Iskolánk Debrecen-Pallag területén, a Nagyerdő szélén egy 3,5 hektáros parkban egyedülálló festői, természetvédelmi környezetben helyezkedik el, impozáns épülete száz éve gazdasági akadémiának épült.

Intézményünk 1989 óta a Debreceni Egyetem partneriskolájaként részt vett az egyetemen folyó tanárképzés elméletében és gyakorlatában, és 2009. szeptember 1-től a Debreceni Egyetem gyakorlóiskolájaként folytatja tevékenységét.
Szakgimnáziumi osztályainkban a kerettantervi képzés tananyaga szerint tanítunk közismereti tárgyakat és mellette mezőgazdaság, közgazdaság, élelmiszeripari, kertészet és parképítés ágazati szakmák tárgyainak oktatása is elkezdődik.
A Debreceni Labdarúgó Akadémia köznevelési intézményeként sportiskolai kerettanterv szerint működik gimnáziumi osztályunk, egy helyen biztosítva az iskolai és a sportbeli kötelezettségek összehangolását.


Cím: 4014 Debrecen, Mezőgazdász u. 1.
OM sám: 201354
Intézményvezető: Kovács Árpádné Molnár Judit
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Tel.: 52/450-306

Eseménynaptár